Телеканал «Перший Подільський”, м. Хмельницький

Телеканал «Перший Подільський”, м. Хмельницький

Замовник: телеканал "Перший Подільський", м. Хмельницький
Мета: побудова телеканалу "під ключ".
Результат: розроблений і реалізований проект повноцінного телевізійного комплексу, включаючи ефірну аппатную, студійний простір, серверну. Робота над проектом включала планувальні рішення, розміщення робочих місць, проектування технологічних меблів та усю робочу документацію технологічної частини проекту. Ефірна апаратна створена на базі Channel in a Box рішення One TV від компанії VSN. Студійна апаратна побудована на базі продакшн-системы Tricaster TC1 від Newtek, з повним резервуванням і використанням інтерфейсу NDI в якості основного тракту. Для комутації SDI сигналів використовується Smart Videohub 40x40 від Blackmagic. Звуковий тракт - цифровий на базі Dante, за допомогою якого пов'язані в єдину матрицю пульт Soundcraft Performer 3, мікрофони, системи службового зв'язку AEQ та продакшн-системы Newtek Tricaster ТС1.
Студійне освітлення - повністю LED, використовуються освітлювальні прилади Ledgo. Всього в студії інстальовано 30 лінзових приладів Ledgo LG-D1200M та 28 панелей Ledgo LG-S150M. Управління світлом - пульт ETC ColorSource 20.
У студії використовуються вісім поворотних камер Panasonic AW - UE150 c контроллером Panasonic AW - RP150. Це дозволило зменшити кількість технічного персоналу та управляти камерною групою безпосередньо із студійної апаратної. Студія обладнана відеостінами, контент на які формується усередині Tricaster ТС1. Студійне оснащення включає камерні п'єдестали, суфлери, службовий зв'язок. Камерний парк ТЖК укомплектований камерами Panasonic AG-DVX200/AG-CX350, штативними системами Sachtler Ace та мікрофонними радіосистемами Sennheiser.