Телевізійний комплекс медіацентру Рух ТБ

Телевізійний комплекс медіацентру Рух ТБ

Замовник: Рух ТБ
Мета: побудова телекомплексу Ruh Media House
Результат: розроблено та реалізовано проєкт телевізійного комплексу площею 1200 м кв з мультизадачним студійним простором і різними тематичними локаціями, включно з майданчиком для ток шоу та зоною хромакея. Наразі у цьому комплексі також виробляє свій програмний продукт УПЛ ТБ - канал клубів Української Прем'єр ліги з футболу.
Робота над проєктом включала зонування робочого простору всього комплексу, проєктування технологічних меблів, розробку схеми світла та повну робочу документацію технологічної частини проєкту.

Телевізійний комплекс побудований на базі таких рішень:

- Розподільча матриця Riedel MediorNet
- Службовий звязок Riedel Tango
- Відеомікшер GrassValley Korona (K-Frame V-series)
- Камери Panasonic AW-UE150K та Panasonic AG-CX350

Студійні камери керуються контролером Panasonic AW-RP150. Це дозволило зменшити кількість технічного персоналу та керувати камерною групою безпосередньо із студійної апаратної.
В освітлювальній системі використовуються LED прилади Elation, Prolights та Nanlux. Всього в студії інстальовано 150 освітлювальних приладів. Управління світлом - ONYX Obsidian.

Студія обладнана світлодіодними відеостінами Samsung з кроком пікселів 1,5мм.
Студійне оснащення також включає камерні п'єдестали та суфлери Videosolutions, студійні штативи Secced, Sachtler, крани Videosolutions та GFM.

Проведено навчання персоналу.