ПТС КНУКіМ запрацювала на повну потужність

ПТС КНУКіМ запрацювала на повну потужність

24-25 листопада 2009 року грандіозними телевізійними зйомками ювілейних концертів Михайла Михайловича Поплавського у Палаці Культури Україна розпочалась експлуатація ПТС, побудованої компанією Комтел для Київського Університету Культури.
12 триаксіальних камер, 2 окремі режисерські відео версії, 5 постів запису, телевізійна спецтехніка, дозволили повністю записати шоу, яке відбувалося на сцені та донести до глядача всі незабутні миті концерту.
При проектуванні ПТС вдалося розмістити все знімальне обладнання на борту машини. 12 телевізійних камер, 12 штативів, 16 барабанів з кабелем розміщені у спеціальних нішах,  призначених для зберігання та транспортування обладнання . Доступ до них здійснюється з вантажного відсіку. Робочі відсіки не використовуються для зберігання обладнання. Відкидна рампа в задній частині кузова утворює майданчик розмірами 2,5 х 1,7 м. для робіт з розвороту кабельного обладнання. Вся площа даху становить несучу конструкцію для розміщення знімального обладнання. Вільний простір нижче рівня підлоги поділено на вантажні ніші. Глибина кожної ніші становить 0,72 м, висота - 0,7м. Для доступу персоналу в робочі зони ПТС, вхідні двері у відсіки інженерів та режисерів обладнані зйомними сходами. Над входами встановлені автономні світильники та електроприводні захисні тенти. Кожний із трьох робочих відсіків має незалежну систему кондиціювання та опалення.
Для внутрішніх та зовнішніх переговорів у ПТС встановлено сучасну цифрову систему зв’язку фірми Riedel – 7 панелей на робочих місцях, плюс можливість підключення 8 зовнішніх абонентів.
Вводом в експлуатацію ПТС подібного класу, наша компанія сформувала повний цикл розробки та виготовлення транспортних засобів спеціального призначення, заснований на власних оригінальних ідеях.